يكشنبه 8 اسفند 1395

تخصیص 18 دستگاه آمبولانس به پایگاه های امدادی دانشگاه علوم پزشکی اراک

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از تخصیص 18 دستگاه آمبولانس امداد جاده ای و شهری به پایگاه های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی گفت: توزیع این آمبولانس ها در راستای برنامه تحول نظام سلامت و با هدف خدمت رسانی هر چه بیشتر به شهروندان انجام می شود.

وی اظهار داشت: یک هزار و 200 آمبولانس در راستای برنامه تحول نظام سلامت در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور توزیع شده و 800 آمبولانس دیگر نیز در آینده نزدیک بین این دانشگاه ها توزیع می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: سهم این دانشگاه از این تعداد آمبولانس 34 دستگاه است که 16 دستگاه آن در گذشته بین شهرستان های تحت پوشش دانشگاه توزیع شده است.

وی ادامه داد: قیمت هر دستگاه از این آمبولانس ها با ارز دولتی حدود سه میلیارد و 200 میلیون ریال و با ارز آزاد حدود هشت میلیارد ریال است که در مجموع برای کلیه این آمبولانس ها حدود 240 میلیارد ریال هزینه شده است.

دکتر طاهراحمدی عنوان کرد: از تعداد کل آمبولانس های اختصاص یافته به استان مرکزی هفت دستگاه برای شهرستان اراک و بقیه در بین سایر استان ها توزیع شده است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان مرکزی نیز در این باره گفت: با توجه به سیاست های دولت برای خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم و فرسودگی ناوگان خودرویی امدادی استان، این آمبولانس هایی مطابق با استانداردهای روز دنیا خریداری و در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی سطح کشور قرار داده شده است.

دکتر فرزین خشنودی افزود: خدمت رسانی به همشهریان در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی از مهمترین اهداف این طرح است.

وی ادامه داد: هم اکنون 31 پایگاه امدادی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اراک به خدمت رسانی به مردم مشغول هستند که در آینده نزدیک چهار پایگاه دیگر نیز اضافه می شود.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
تخصص, دستگاه, آمبولانس, پایگاه, امدادی