متون عمومی

جمعه 3 آذر 1396

منو
منو

ارتقای خدمات سلامت برای مردم با اجرای برنامه تحول نظام سلامت استاندار مرکزی گفت: دولت یازدهم با برنامه تحول نظام سلامت توانست علاوه بر ارتقای خدمات سلامت برای مردم ، جایگاه و کیفیت وضعیت شاغلان این صنف را نیز دنبال کند.

به گزارش وب دا مرکزی، محمدحسین مقیمی در مراسم تجلیل از پزشکان استان مرکزی در اراک افزود: دولت در ابتدای فعالیت خود با شرایط نامناسب در عرصه سلامت مردم مواجه بود به طوری که در بخش دارو ودرمان مردم پرداخت های سنگین از جیب داشتند و با نگرانی در تامین مایحتاج سلامت مواجه بودند.

وی اظهار داشت: دولت به صورت ضرب الاجل حل مشکلات جدی این حوزه را در دستور کار قرار داد و با کمک سازمان های بیمه گر و سایر سیاست های اصلاحی توانست با ارائه بسته های خدمتی کارآمد از چالش های مردم گره گشایی کند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: دولت در لایحه بودجه سال 93 ملاحظات ویژه ای را در اعتبارات حوزه سلامت داشته که اگرچه با وجود نیازهای زیربنایی جدی این بخش بودجه امسال پاسخگوی همه نیازها نیست، اما بخش بزرگی از ضعف را اصلاح و حوزه سلامت را به سمت مدیریت اصولی و درست رهنمون می کند.

وی بیان کرد: از مهمترین اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت استان مرکزی، می توان از برنامه ریزی برای بازسازی مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) ظرف سه سال، راه اندازی مرکز تخصصی ناباروری توسط جهاد دانشگاهی، ایجاد شبکه های بهداشتی در شهرستانهای خنداب و فراهان، راه اندازی بیمارستان 32 تختخوابی فرمهین، ایجاد مرکز تصویربرداری دیحیتال با سرمایه گذاری 200 میلیارد ریالی حوزه خصوصی نام برد.

مقیمی در پایان گفت: برنامه تحول نظام سلامت توانسته علاوه بر کاهش پرداخت سهم بستری بیمار تا 10 درصد، کاهش 11 درصدی آمار سزارین را در استان مرکزی را نیز همراه داشته باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این مراسم گفت: جامعه پزشکی استان مرکزی چون حلقه های یک زنجیره با هماهنگی بالا به هم گره خورده که نفع آن برای مردم و کارکنان این صنف است.

دکتر حسن طاهراحمدی افزود: مشکل عمده حوزه بهداشت و درمان این استان فرسودگی فضاهای بیمارستانی است که باید در سایه مشارکت همگانی و خرد جمعی برای آن چاره سازی شده و آهنگ این اقدامات توسط شاغلان حوزه پزشکی و اجرایی تند شود.

وی یادآور شد: خوشبختانه در سایه تعامل و وحدت فعالین عرصه بهداشت و درمان استان و نماینده عالی دولت د راستان بخش قابل توجهی از مشکلات پیش روی حوزه بهداشت و درمان استان مرتفع شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: جامعه پزشکی استان مرکزی توانسته است با وحدت کلمه و تعامل و برادری زمینه ارائه خدمات درمانی خوبی را به مردم فراهم کند.

رییس نظام پزشکی اراک نیز در این مراسم گفت: حیطه سلامت جز اولویت های امور کشور است و انسان سالم به عنوان محور توسعه پایدار از اهمیت بالایی برخوردار است.

دکتر بابک عدلی افزود: نگاه دولت یازدهم به حوزه سلامت عزتمندی و بهبود جایگاه شاغلان این حوزه را به دنبال داشته و مطالبات به حق و انباشته مردم در حوزه سلامت را تا حدود قابل قبولی پی گرفته است.

وی بیان کرد: یکی از چالش های موجود برای پزشکان اخذ مالیات های سنگین برای پزشکان، داروسازان و دندانپزشکان است که با وجود پیگیری های مستمر از سوی مقامات ارشد اجرایی و حوزه سلامت استان هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی بیان کرد: مهمترین مطالبه به حق پزشکان بازنگری در مالیات ها است که به دلیل همکاری کمرنگ با پزشکان زمزمه های مهاجرت برخی پزشکان از شهر اراک شنیده می شود.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
ارتقای خدمات سلامت, تحول نظام سلامت, استاندار مرکزی