متون عمومی

دوشنبه 3 مهر 1396

منو
منو
برگزاری بیست و سومین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی بیست و سومین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و روسای بیمارستان های استان و اعضای اصلی ستاد در محل سالن جلسات زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه گفت: بخش عمده ای از بدهی های وزارت بهداشت و بیمه ها بر اثر تجویز و مصرف بی رویه و خارج از روال داروها توسط پزشکان است، این در حالی است که مصرف برخی از داروها در استان مرکزی گاهاً دو برابر سایر استان ها می باشد.
دکتر حسن طاهراحمدی افزود: ما باید به سمت منطقی کردن تجویز آزمایشات و سایر اقدامات پاراکلینیکی حرکت کنیم.
وی تاکید کرد: کاهش مصرف بی رویه داروها، اقدامات غیر ضروری پاراکلینیکی و آزمایشات می تواند سالیانه  تا 10 میلیارد صرفه جویی برای دانشگاه داشته باشد.
دکتر علی ابرازه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این جلسه گفت: بحث صرفه جویی در اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی اراک یک الزام است و یک بحث ملی خواهد بود که با جدیت پیگیر آن هستیم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
برگزاری, بیست و سومین, جلسه, ستاد اجرایی, برنامه تحول نظام سلامت