متون عمومی

دوشنبه 3 مهر 1396

منو
منو
380 میلیارد ریال در برنامه های تحول نظام سلامت استان مرکزی هزینه شد رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از نیمه اردیبهشت ماه تاکنون بیش از 380 میلیارد ریال در قالب برنامه های تحول نظام سلامت در استان مرکزی هزینه شده است.

دکتر حسن طاهر احمدی در سی و ششمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی، افزود: 50 درصد از اعتبارات برنامه نظام تحول استان در راستای کمک به کاهش هزینه های بستری درمان مردم پرداخت شده و بقیه برای بهبود امکانات هتلینگ، استقرار پزشکان، تامین مایحتاج دارویی و تجهیزات پزشکی، ترویج زایمان رایگان طبیعی و سایر مراحل ابلاغی هزینه شده است.

وی اظهار داشت: یکی از برنامه های مهم عمرانی در حوزه سلامت آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر (عج) اراک است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: در مرحله نخست این طرح با 180 میلیارد ریال اعتبار آغاز شده و قرار است سازه اسکلتی و سفت کاری این طرح نیمه کاره با 10 درصد پیشرفت فیزیکی در مدت یک سال در 13 طبقه انجام شود.

وی گفت: در توافق معاونت راهبردی ریاست جمهوری قرار است 300 میلیارد ریال از سال آینده به مدت دو سال برای تکمیل عملیات اجرای این مرکز تخصیص داده شود که در صورت تحقق این مهم؛ بزرگترین طرح درمانی استان مرکزی در قالب مرکز مادر تخصصی ولی عصر(عج) اراک تکمیل و به بهره برداری می رسد.

دکتر طاهراحمدی افزود: با آغاز عملیات نوسازی مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر (عج) اراک امکانات بخش دیالیز این مرکز درمانی نیازمند جابجایی و ساماندهی است.

وی بیان کرد: هم اینک 180 بیمار دیالیزی در اراک وجود دارند که بایستی هر چه سریعتر زیرساخت های درمانی آنها جابجا شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان اظهار داشت: با همکاری مدیریت درمان تامین اجتماعی، زمینه استقرار پنج تخت دیالیز در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک تا بهمن ماه فراهم است، اما برای جابجایی سایر امکانات به مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر اراک، نیازمند مساعدت مالی استان هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این جلسه گفت: نظارت کیفی بر امور سلامت از مولفه های مهم مدیریت جهادی است.

شکر الله حسن بیگی افزود: سلامت مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی یکی از تکالیف مهم مسوولان است که بایستی با حساسیت و به صورت مستمر انجام شود.

وی بیان کرد: با توجه به اهمیت نظارت بر بخش های مختلف حوزه سلامت باید کمیته مشترک برای نظارت برجسته و اثرگذار بر کشتارگاه ها، کارگاه های تولید مواد غذایی کشاورزی و فرآورده های خوراکی و آشامیدنی و مشکلات زیست محیطی تشکیل شود که تصمیمات آن لازم الاجرا و قابل پذیرش برای تمامی کانون های اجرایی و تصمیم ساز حوزه سلامت باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار استان مرکزی در پایان بیان کرد: نظارت ویژه بر واحدهای انبارداری و کیفیت تولید نان نیز از مقوله های مهم در استان مرکزی است که باید در دستور کار قرار بگیرد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
380 میلیارد, تحول نظام سلامت, استان مرکزی, هزینه