متون عمومی

شنبه 4 آذر 1396

منو
منو

همزمان با استقرار بازرسان سازمان بازرسی در دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ نقاط ضعف و قوت برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی سنجیده خواهد شد رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: نیت از بازرسی در ارگان ها و سازمان های مختلف، اصلاح سیستم و کمک می باشد و هیچگاه هدف مچ گیری نبوده است.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی در جلسه مشترک هیات رییسه دانشگاه با نمایندگان بازرسی کل استان مرکزی، افزود: انصافاً بازرسان با کار دقیق و زحمت فراوان به دستگاه ها آرامش می دهند و این آرامش باعث ثبات مدیریتی می شود.

وی اظهار داشت: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت بحمدالله رضایتمندی خوبی برای مردم در این حوزه ایجاد شده، که این رضایتمندی باعث می شود مردم بیش از گذشته به نظام نزدیک شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: طبیعتاً طرح به این بزرگی ضعف ها و کاستی هایی دارد و ما منکر آن نیستیم و امیدواریم بتوانیم با کمک مردم و مسئولین نواقص را برطرف نماییم.

معاون بازرسی کل استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: موضوع تخصصی استقرار بازرسان در دانشگاه بررسی و رصد برنامه تحول نظام سلامت است.

علی احمدی افزود: پیرامون اجرای برنامه تحول نظام سلامت بنا داریم نقاط قوت و ضعف را رصد کرده و برجسته سازی کنیم و از تلاش ها و اقدامات دانشگاه در این زمینه نیز تشکر می کنیم.

وی تاکید کرد: در کنار نقاط ضعف، نقاط قوت نیز باید دیده شود؛ همکاران ما از امروز به مدت یکماه در دانشگاه حضور خواهند داشت و نقاط ضعف و قوت را خواهد سنجید.

معاون بازرسی کل استان مرکزی بیان کرد: باید از ظرفیت بازرسی بنحو مطلوب بهره برداری شود؛ از طریق پیگیری و مساعدت بیشتر مشکلات این برنامه قابل حل است.

احمدی در پایان گفت: ممکن است کار خوبی در زمینه اجرای این برنامه در استان ما انجام شود که استان های دیگر از آن محروم باشند، پس نیاز است با کمک هم گزارش خوبی تهیه کرده و انعکاس مطلوبی داشته باشیم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

متون عمومی