متون عمومی

دوشنبه 3 مهر 1396

منو
منو

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک: برنامه تحول نظام سلامت گام عمده ای در راستای خدمت رسانی به شهروندان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکی از شاخصه های مهم در دولت تدبیر و امید، مبحث سلامت است که با اجرای برنامه تحول نظام سلامت گام عمده ای در راستای خدمت رسانی به شهروندان برداشته شده است.

به گزارش خبرنگار  وب دا مرکزی، مهدی میرزابابایی در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، افزود: بخش عمده ای از موفقیت های کسب شده در اجرای برنامه تحول نظام سلامت بدلیل حمایت های همه جانبه ارکان اصلی نظام و شهروندان بوده است.

وی اظهار داشت: روابط عمومی ها در خصوص اطلاع رسانی سریع و به موقع از خدمات ارایه شده در این برنامه وظیفه سنگینی بر دوش دارند؛ لذا باید با تمام توان در این زمینه وارد شده و خدمات ارایه شده را به شهروندان اطلاع رسانی نمایند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: روابط عمومی ها به عنوان پل ارتباطی بین مسئولین و شهروندان، وظیفه اطلاع رسانی عملکرد دستگاه به شهروندان و ارایه انتقادات و پیشنهادات شهروندان را به مسئولین برعهده دارند.

در ادامه این جلسه یکی از کارشناسان مسائل رسانه و هنر در استان مرکزی نیز گفت: ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم استفاده از ظرفیت های رسانه ای باید مورد توجه روابط عمومی ها باشد.

علی گلستانی افزود: روابط عمومی ها باید ضمن برقراری ارتباط موثر و صمیمانه با رسانه ها، زمینه اطلاع رسانی شفاف و به موقع را از فعالیت های سازمان ایجاد نمایند.

در ادمه این جلسه هر یک از حاضرین ضمن معرفی خود به بیان مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداخته و پیشنهاداتی را جهت بهتر شدن ارایه خدمات در روابط عمومی ارایه دادند.

گفتنی است در این جلسه رابطین روابط عمومی معاونت های دانشگاه، مراکز آموزشی درمانی، شبکه های تابعه و بیمارستان های استان مرکزی حضور داشتند.

شایان ذکر است برقراری دوره آموزشی خبرنویسی و عکاسی، نداشتن چارت تشکیلاتی روابط عمومی، چند شغله بودن رابطین روابط عمومی و نبود ابزار انگیزشی از مهمترین مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
تحول نظام سلامت, خدمت رسانی, شهروندان, مدیر روابط عمومی, دانشگاه علوم پزشکی, اراک

متون عمومی