متون عمومی

جمعه 3 آذر 1396

منو
منو

دومین دور بازدید کارشناسان وزارت بهداشت از روند پیشرفت طرح تحول نظام سلامت در استان مرکزی در راستای پایش برنامه تحول نظام سلامت، توسط کارشناسان این طرح از وزارت بهداشت، تعدادی از بیمارستانها و ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرتیم ارزیاب وزارتی گفت: با توجه به گزارشات و بازدید های به عمل آمده تغیراتی که در راستای برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی صورت گرفته، قابل ستایش است.

دکتر خاکی افزود: تقویت شهرستان ها چه از لحاظ امکانات و تجهیزات پزشکی و چه از لحاظ متخصصین می بایست در اولویت کار قرار بگیرد.

وی اذعان داشت: حضور پزشکان مقیم در استان مرکزی نظام مند تر شده است که با پایش عملکرد آنها در حیطه های بیمارستانی حضور پزشکان مقیم بهتر نیز می شود.

دکتر خاکی در پایان تصریح کرد: با تعامل بیشتر بین پزشکان و بیماران اعتماد مردم به حوزه درمان افزایش پیدا می کند و این افزایش اعتماد سبب کاهش نارضایتی های مردمی از حوزه درمان می گردد.

در جریان جلسه هماهنگی معاونت درمان دانشگاه با تیم ارزیابی، دکتر سرمدیان معاون درمان دانشگاه ضمن تشکر از ناظرین این برنامه اظهار داشت: تمام سعی و تلاش ما در راستای اجرای مطلوب برنامه تحول نظام سلامت می باشد که امیدواریم افزایش میزان رضایت شهروندان موجبات رضایت الهی را در بر داشته باشد.

وی با تشکر از عوامل اجرای برنامه تحول سلامت در استان ضمن قدردانی از کمیته تبلیغات اطلاع رسانی ستاد اجرایی برنامه تحول در استان خواستار بهبود اعتبارات آموزشی و اطلاع رسانی طرح تحول و ایجاد انگیزه جهت همکاران روابط عمومی ستاد و بیمارستانهای تابعه شد.

معاون درمان دانشگاه در ادامه همچنین با ارائه توضیحاتی در مورد گزارش ارزیابی استانداری گفت: تلاش می کنیم نواقص و موانع موجود در راستای برنامه تحول نظام سلامت را مرتفع نماییم و بیمارستانها و مراکز درمانی استان را ارتقاء دهیم و در این زمینه پیشتاز باشیم.

ضرورت توجه به حقوق سایر اقشار درمانی و پشتیبانی در برنامه تحول نظام سلامت به خصوص پرستاران از دیگر موضوعاتی بود که معاون درمان دانشگاه در این جلسه مطرح نمود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز گفت: با شروع برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی، تشکیل کمیته اطلاع رسانی تحول سلامت، برگزاری جلسات توجیهی برای اصحاب رسانه با توجه به برنامه تحول نظام سلامت، چاپ و توزیع 2000 پوستر و بیش از 20000 پمفلت در راستای اطلاع رسانی عمومی در استان، افزایش تولیدات رادیویی، تلویزیونی و رسانه ای و اطلاع رسانی مستمر از اقدامات صورت گرفته با استفاده از ابزار مختلف تبلیغاتی و رسانه ای  از جمله اقدامات صورت گرفته در این حوزه بوده است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
بازدید, کارشناسان, وزارت بهداشت, طرح تحول نظام سلامت, استان مرکزی