متون عمومی

دوشنبه 3 مهر 1396

منو
منو
فرماندار خمین: طرح تحول نظام سلامت نشانه توجه به اقشار آسیب پذیر است فرماندار خمین گفت: اجرای برنامه تحول نظام سلامت از سوی دولت تدبیر و امید، نشانگر توجه مسوولان به اقشارکم درآمد و آسیب پذیر جامعه است.

به گزارش وب دا مرکزی، سید مهدی ساداتی در جمع مسوولان بهداشت و درمان و مرکز خونگیری شهرستان خمین، افزود: دولت یازدهم، تحولی عظیم در بخش بهداشت، درمان و سلامت ایجاد کرد که موجب رضایتمندی افراد جامعه شده است.

وی، تحول در کمیت و کیفیت خدمات پزشکی، نیروی انسانی و تجهیزات بهداشت درمان خمین در برنامه تحول نظام سلامت را چشمگیر دانست و گفت: رضایتمندی مردم در این راستا مشهود است.

فرماندار خمین بیان کرد: با بررسی انجام شده، در این منطقه به رغم نداشتن پایگاه ثابت دریافت خون، هر هفته بیش از 30 واحد خون اهدا می شود.

رییس مرکز خونگیری شهرستان خمین نیز در این آیین فعالیت رسمی این مرکز در شهرستان را نیمه دوم سال 93 اعلام کرد و گفت: در شش ماهه دوم سال گذشته بیش از 600 واحد خون در شهرستان دریافت و به مرکز استان ارسال شده است.

دکتر ابوذر سباقی افزود: به رغم کمبود امکانات و مستقر نبودن پایگاه ثابت انتقال خون مردم این شهرستان به طور متوسط ماهانه 100 واحد خون اهدا می کنند.

وی از مشخص شدن زمین ساختمان پایگاه انتقال خون شهر خمین در مجتمع ادارای این شهرستان خبر داد و گفت: با پیگیری مسوولان استانی و شهرستانی طرح مطالعات و نقشه ساخت و ساز این بنا آماده شده که در صورت تخصیص به موقع اعتبار، این مرکز به زودی احدث خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان خمین نیز جذب 10 پزشک متخصص، راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان امام خمینی(ره)، راه اندازی دستگاه اتوکلاو و بازسازی و تجهیز اتاق عمل بیمارستان امام خمینی(ره) توسط یکی از خیرین شهرستان را نمونه عینی افزایش سطح خدمات بهداشتی و درمانی به مراجعه کنندگان در برنامه تحول سلامت اعلام کرد.

دکتر حشمت الله رضایی افزود: با اجرای برنامه تحول سلامت در خمین نسبت عمل زایمان طبیعی در تنها بیمارستان این شهرستان افزایش چشمگیر داشته و این برنامه ملی دولت یازدهم موجب افزایش خدمات رسانی مطلوب در بخش بهداشت و درمان شهرستان شده است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

متون عمومی