متون عمومی

دوشنبه 3 مهر 1396

منو
منو

آیت الله دری نجف آبادی: برنامه تحول نظام سلامت در راستای برقراری عدالت اجتماعی است نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: برنامه تحول نظام سلامت در راستای برقراری عدالت اجتماعی و مصداق بارز همدلی دولت و ملت است.

به گزارش وب دا مرکزی، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در جمع مسوولان دانشگاه علوم پزشکی اراک، افزود: کاهش میزان پرداختی هزینه بستری در بیمارستان های تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گام ارزشمندی بود و کمک موثری را به لایه های اجتماعی متوسط و ضعیف کرد.

وی اظهار داشت: هزینه های هنگفت در عرصه درمان، کمر مردم را خم کرده بوده و در درمان بعضی از بیماری ها علاوه بر رنج بیماری، خانواده ها را در حوزه اقتصادی نیز متحمل زحمت فراوان می کرد.

امام جمعه اراک بیان کرد: اجرای این برنامه از آغاز با رضایتمندی فراوانی از سوی مراجعان به مراکز درمانی روبه رو بوده که نشانگر هم راستایی این برنامه ها با منافع ملی و تاثیر اقدامات کارشناسی در رفاه و پیشبرد برنامه ها است.

وی عنوان کرد: مهمترین دلیل رضایتمندی مردم در این برنامه کاهش هزینه های پرداختی در بخش بستری و همچنین ارتقای کیفیت خدمات بوده است.

آیت الله دری نجف آبادی گفت: دولت تدبیر و امید هزینه های بسیاری را در تحول نظام سلامت متحمل شده، بنابراین برای پایداری این برنامه مسوولان رده های مختلف باید وظیفه خود را به درستی انجام دهند.

وی اضافه کرد: اهمیت مقوله بهداشت و درمان مانند برقراری امنیت در جامعه از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که برنامه ریزی در این خصوص سلامت آحاد جامعه را به دنبال دارد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: مسوولان استانی و شهرستانی باید با مدیریت جهادی و بسیج همگانی همه ظرفیت های موجود را به کار بگیرند و مشکلات بهداشتی و درمانی اقشار مختلف مردم را به کلی رفع کنند.

وی اظهار داشت: ورود وزارت بهداشت و درمان در مباحث سلامت خانواده، سرمایه گذاری نرم نظام است و با برگزاری کارگاه های آموزشی و مشاوره های کاربردی در راستای پیشگیری از طلاق و سقط جنین گام های اساسی باید برداشته شود.

آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: میانگین طلاق در استان مرکزی چهار و هفت دهم درصد است، بنابراین تلاش برای کاهش این نرخ با امور مشاوره ای و تقویت بهداشت روان امری ضروری است.

امام جمعه اراک در پایان با بیان اینکه نرخ زاد و ولد در استان مرکزی 9 دهم است، گفت: نیروی انسانی ماهر و سالم سرمایه کشور است و برنامه های زادآوری همانگونه که مقام معظم رهبری به درستی بر آن تاکید دارند از موضوعات مهم و اولویت دار محسوب می شود و مسوولان مربوطه باید برای آن در جامعه برنامه ریزی و فرهنگ سازی کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: بیش از یک هزار عمل جراحی در ایام نوروز در مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) اراک انجام شده است.

دکتر حسن طاهر احمدی افزود: 20 هزار نفر نیز در ایام نوروز به دو مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) و امیرکبیر اراک مراجعه کرده اند.

وی اطهار داشت: سال گذشته یک هزار میلیارد ریال از معوقات یک هزار و 460 میلیارد ریالی این دانشگاه پرداخت شد و بقیه نیز تا پایان تابستان سال جاری پرداخت می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: عملیات تکمیل ساختمان جدید مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) ،از بهمن ماه سال گذشته با اعتباری بالغ بر 380 میلیارد ریال آغاز شده که تا پایان آبان ماه سال جاری عملیات اسکلت بندی و سفت کاری این پروژه به پایان می رسد.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت تعهد کرده بود که برای انجام عملیات تکمیلی ساختمان جدید مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) 200 میلیارد ریال اعتبار در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی قرار بدهد که این مهم در آغاز سال جاری محقق شد.

دکتر طاهراحمدی در پایان گفت: بر اساس پیش بینی کارشناسان، برای تکمیل این پروژه حدود یک هزار و 100 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در صورت کمبود منابع مالی خوابگاه حضرت معصومه(ع) این دانشگاه به فروش رفته و درآمد حاصل از آن برای تکمیل ساختمان جدید مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) هزینه می شود.

شایان ذکر است 16 بیمارستان دولتی، سه بیمارستان با مدیریت تامین اجتماعی و یک بیمارستان خصوصی در استان مرکزی وجود دارد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

متون عمومی