جمعه 3 آذر 1396

1396/3/3 دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
ستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری با استعانت از الطاف بیکران خداوند متعال و امام عصر (عج) ودر آستانه نهمین سالگرد تأسیس این ستاد ، افتخار دارد به اطلاع همه دوستان ، علاقمندان و متخصصین حوزه سلول های بنیادی برساند "دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی" در تاریخ 22-24 تیرماه 1396 در محل سالن همایش های اجلاس سران تهران برگزار خواهد شد. این رویداد بزرگ ملی و بین المللی، دومین تجربه ستاد سلول های بنیادی در حوزه ترویج و اطلاع رسانی این حوزه مهم و به روز علمی است که امید است با بهره گیری از تجارب موفق رویداد پیشین و تلاش های خستگی ناپذیر همکاران ، بسیار پربارتر و موفق تر از سال گذشته برگزار گردد. جشنواره دوم شامل بخش های مختلفی خواهد بود. در بخش علمی، محتوای جشنواره امسال شامل 8 محور اصلی است که عبارتند از: سلول های بنیادی خونساز، سلول درمانی، سلول ایمنی درمانی، مهندسی بافت، بانک سلولی، ژن درمانی، قانون و مقررات و اخلاق و تجاری سازی . همچنین سخنرانی های علمی محققین برجسته خارجی و داخلی در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی ، زینت بخش محتوای علمی این رویداد می باشند. برنامه های جانبی جشنواره امسال شامل مراسم اعطای دومین جایزه ملی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با محورهای ایده برتر، پایان نامه برتر، پیشکسوت برتر و مقاله برتر و همچنین برگزاری نمایشگاه جانبی با حضور شرکت های دانش بنیان این حوزه ، تشکیل فن بازار ، کانون اندیشه و نوآوری، کارگاه های تخصصی علمی و گردهم آیی نوپای ناب های حوزه سلول های بنیادی خواهد بود. این رویداد بزرگ ملی و بین المللی، در کنار ارائه جدیترین پیشرفت های علمی این حوزه در ایران و سراسر دنیا، بستری مناسب برای گردهمایی و تبادل تجربیات علمی و تجاری در زمینه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برای دست اندرکاران این فناوری جدید و صاحبان صنایع نوپای این عرصه فراهم آورده و زمینه حمایت های صاحبان سرمایه و دولت از دانشمندان صاحبان ایده و فعالان این حوزه را پر رنگ تر می نماید. ستاد سلول های بنیادی از تمامی علاقمندان، متخصصین، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران فرهیخته ای که در زمینه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی فعال هستند دعوت می نماید با حضور فعال در "دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی" بر غنای علمی این رویداد بزرگ ملی و بین المللی بیفزایند و مشارکتی بسیار پربارتر از گذشته در ترویج این فناوری بسیار مهم و رو به رشد کشور داشته باشند.
دینوسیله از تمامی علاقه مندان برای شرکت در این رویداد بی نظیر دعوت می‌شود.
سایت همایش
i- شماره تماس: 83532860-0210
- نشانی: تهران، خ ملا صدرا، کوچه لادن، پلاک 20 ، معاونت علمی وفن آوری ریاست جمهوری  -  ستاد توسعه  علوم و فناوری های سلول های بنیادی

در باره استان