قابل توجه همکاران محترم

آزمون غیر حضوری  «  اسلام و مبانی مدیریت ۲  »

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۰ کد : ۲۱۷۷ اخبار اصلی
آزمون غیر حضوری  «  اسلام و مبانی مدیریت ۲  »

احتراما"با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  «  اسلام و مبانی مدیریت ۲  » به میزان ۲۰  ساعت  دوره آموزش  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب دانشگاه در سال ۱۳۹۷   ، خواهشمند است دستور فرمائید مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد ، به همکاران اطلاع رسانی گردد :

۱-آزمون برای ۲ گروه هدف مدیران و و کارکنان برگزار میگردد :

۱-۱-گروه هدف مدیران : شامل مدیران میانی و مدیران پایه میباشد.( دوره آموزشی بهبود مدیریت )

۱-۲-گروه هدف کارکنان : شامل رشته شغلی کارشناسان امور اداری – آموزش – پژوهش-تحقیقات – امور مالی – امور اجتماعی – ( کارشناسان روابط عمومی – و کارشناسان حقوقی ) – کتابدار – کارشناسان بودجه – انبارداران – فنی و مهندسی ( عمران ) – دانشجویی و فرهنگی – کارگزین ( دوره آموزشی شغلی )

۲-منبع آزمون تحت عنوان «  اسلام و مبانی مدیریت ۱  » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  کتابخانه دیجیتال من )  بارگذاری گردیده است ( از صفحه ۲۰۲ تا پایان کتاب مطالعه گردد ) .

-۳تاریخ برگزاری آزمون  ۲۶/۱۰/۱۳۹۷( چهارشنبه ) می باشد%

-۴بازه زمانی برگزاری آزمون برای کارشناسان ازساعت ۱۵ الی  ۱۸ می باشد.

۵-بازه زمانی برگزاری آزمون برای مدیران از ساعت ۱۸:۰۰الی ۲۱:۰۰ میباشد

-۶تعداد سوالات آزمون ۳۰  سوال وحداکثر زمان پاسخگویی  ۳۰   دقیقه می باشد.

-۷جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.

-۸هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.

-۹آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.

-۱۰جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز

نظر شما :