بازدید از مراکز جامع خدمات سلامت ملک آباد- کارچان-خیر آباد و ابراهیم آباد

بازرسان طرح عفاف و حجاب و انطباق دانشگاه روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری از ساعت ۸/۳۰ الی ۱۲/۳۰ از مراکز جامع خدمات سلامت ملک آباد- کارچان-خیر آباد و ابراهیم آباد بازدید نمودند.

پوستر

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «حادثه‌ی نظامی با شکست ظاهری نیروهای حق در عرصه‌ی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی که موجب شد این شکست نظامىِ ظاهری، تبدیل به یک پیروزی قطعىِ دائمی شود، عبارت بود از منش زینب کبری؛ زینب (سلام اللَّه علیها) نشان داد که میتوان حجب و عفاف زنانه را تبدیل کرد به عزت مجاهدانه، به یک جهاد بزرگ.»۱۳۸۹/۰۲/۰۱

حجاب در کلام رهبری انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «حجاب، به‌هیچ‌وجه مزاحم و مانع فعالیتهای سیاسی و اجتماعی و علمی نیست؛ شاید عده‌ای تعجب میکردند و هنوز هم تعجب کنند که خانمی در سطح بالای علمی در هر رشته‌ای وجود داشته باشد که خودش را با تعالیم اسلامی و از جمله با مسأله‌ی حجاب منطبق کند. این، برای بعضی باورنکردنی بود و نمیتوانستند تصورش را بکنند.» ۱۳۶۸/۱۰/۲۶

بازدید‌ میدانی از بیمارستان قدس اراک

این بازدید توسط بازرسان طرح عفاف و حجاب و انطباق دانشگاه برگزار شد . به گزارش اراک مفدا؛ کمیته عفاف و حجاب و انطباق دانشگاه وظیفه دارد بازدید های میدانی از مراکز درمانی سطح شهر اراک و شهرستان های استان داشته و با بررسی رعایت یا عدم رعایت موازین شرعی و مقررات حاکم بر روند درمان مطابق با قوانین انطباق حاکم بر مراکز درمانی به نظارت پرداخته و نکات لازم را یادآوری کند .

برگزاری کمیته عفاف و حجاب و انطباق  دانشگاه علوم پزشکی اراک

برگزاری کمیته عفاف و حجاب و انطباق دانشگاه علوم پزشکی اراک گالری

کمیته عفاف و حجاب، انطباق و شورای امر به معروف و نهی از منکر با حضور حجت الاسلام والمسلمین فرخی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی، دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، مدیران، روسای شبکه های و سایر مسئولین مربوطه با هدف بررسی نقاط قوت و ضعف واحدهای سنجیده شده از نظر شاخص های مرتبط با بحث عفاف و حجاب و همچنین بررسی طرح انطباق در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

برگزاری کمیته عفاف و حجاب، انطباق و شورای امر به معروف دانشگاه علوم پزشکی اراک

برگزاری کمیته عفاف و حجاب، انطباق و شورای امر به معروف دانشگاه علوم پزشکی اراک گالری

کمیته عفاف و حجاب، انطباق و شورای امر به معروف دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین درمان، آموزش، فرهنگی و دانشجویی و سایر اعضا مربوطه با محوریت بررسی، بحث و تبادل نظر در خصوص راه های گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و رفتار و پوشش حرفه ای کارکنان، اعضای هیئت علمی، کادر بهداشت و درمان دانشگاه و دانشجویان برگزار شد.