ممنوعیت هرگونه تبلیغات انتخاباتی در محیط اداری دانشگاه و مجموعه های تابعه

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۱۹ کد : ۱۷۹۴۹ اخبار اصلی
مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی اراک از ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی در دستگاه‌های رسمی و دولتی گفت
ممنوعیت هرگونه تبلیغات انتخاباتی در محیط اداری دانشگاه و مجموعه های تابعه

به گزارش وب دا مرکزی، ابوالفضل سهل آبادی بیان کرد: هیچ یک از دست اندرکاران اجرایی و نظارتی انتخابات شاغل در ادارات و در زمان اداری به هیچ عنوان نباید به نفع و یا ضرر نامزدها و جریان‌های سیاسی در انتخابات اعلام نظر کنند.

وی افزود: همچنین اختلاف نظر و تعلق خاطر به یک جریان سیاسی به هیچ وجه نباید باعث کوچک‌ترین سوگیری  یا حتی اظهار نظر افراد مذکور در جریان انتخابات باشد.

وی تاکید کرد: استفاده کارمندان در ساعات اداری و همچنین با استفاده از وسایل و امکانات ادارای برای تبلیغات نامزدهای انتخابات، طبق قانون ممنوع و جرم محسوب می‌شود.

سهل آبادی همچنین از کلیه همکارانی که قصد حضور در روز انتخابات به عناوینی چون ناظر و غیره را دارند، خواست با واحد حراست ستاد دانشگاه، هماهنگ شوند.

مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه های اداری به هیچ عنوان با عنوان پست و با استفاده از امکانات دولتی حق تبلیغ به نفع یا ضرر کسی را ندارند و این کار جرم و قطعا مسئولان انتخابات با شدت با مجرمانی که در این راستا حرکت می‌کنند، برخورد خواهند کرد.

کلید واژه ها: انتخابات مراکز دولتی تبلیغ