ارتقاء رتبه وبومتریکس

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۱ کد : ۱۹۲۶۵ اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۵۷۰
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک از ارتقای ۱۹۱ پله ای جایگاه دانشگاه در رتبه بندی وبومتریک دانشگاه های جهان و یک پله ای در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نسبت به ژانویه ۲۰۲۱خبر داد.

دکتر علیرضا کمالی با اعلام این خبر، گفت: در آخرین رتبه بندی وبومتریکس(جولای ۲۰۲۱) که بر اساس شاخص هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه گوگل اسکولار و تعداد لینک های دریافتی وب سایت دانشگاه ها از وب سایت های دیگر منتشر می شود،  براساس آخرین رتبه بندی وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی اراک توانست جایگاه خود را نسبت به دوره قبل (ژانویه 2021) با 191 رتبه ارتقا در جهان و یک رتبه ارتقا درمیان دانشگاههای علوم پزشکی ایران، در جایگاه 2585جهان و رتبه  57 کشور قرار بگیرد. 
وی افزود: در ۳ سال اخیر دانشگاه علوم پزشکی اراک 568 پله در جهان و 7 پله در  درمیان دانشگاههای علوم پزشکی کشور ارتقا داشته و توانست در جمع 3 هزار دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از تمامی معاونت‌ها و ادارات تابعه دانشکده ها  به ویژه گروه اطلاع رسانی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری، ،اداره فناوری اطلاعات و اداره روابط عمومی که در تحقق این رویداد نقش بسزایی داشتند تقدیر کردند.

کلید واژه ها: وبومتریکس رتبه بندی


( ۱ )

نظر شما :