کارگاه آموزشی دو روزه شیوه مقاله نویسی علمی

کارگاه آموزشی دو روزه "شیوه مقاله نویسی علمی "، با حضور دکتر پیام کبیری ،روزهای ۸ و ۹ مرداد ماه برگزار میگردد.مهلت ثبت نام تا۵ مردادماه خواهد بود ظرفیت کارگاه حداکثر ۴۰نفر است. متقاضیان می بایست جهت ثبت نام با مراجعه به سامانه https://arakmu.ac.ir/workshop/fa/event ونسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

ثبت نام در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی آغاز گردیده است
بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

ثبت نام در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی آغاز گردیده است

دکتر اصغر عبادی فر دبیر هیات اجرایی بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ضمن اعلام این خبر گفت: مطابق دوره های گذشته این دوره شامل دو بخش افراد حقیقی و نهادهای حقوقی حوزه علوم پزشکی است. برگزیدگان دسته اول، از بین محققین، محققین جوان و دانشجو و صاحبان پژوهشهای برتر وبرگزیدگان حقوقی از میان مؤسسات مرتبط با پژوهش شامل دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، نشریات علوم پزشکی، کمیته های تحقیقات دانشجویی و مراکز رشد فناوری و همچنین مؤسسات غیردولتی حامی پژوهش معرفی خواهند شد. رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: پژوهشگران می توانند در سه کمیته علوم بالینی و سلامت، کمیته علوم پایه پزشکی و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در فراخوان جشنواره شرکت نمایند و شرط ثبت نام در گروه محققین دو کمیته اول، دارا بودن شاخص H دوازده و بالاتر و برای گروه محققین جوان و دانشجو H هشت و بالاترمی باشد و مبنای ارزیابی برحسب امتیازات کسب شده در کارنامه پژوهشی افراد می باشد. در کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری شرط H index وجود ندارد. رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و دبیرهیات اجرایی بیست و پنجمین جشنواره رازی با اشاره به گروه پژوهش برترگفت: متقاضی این گروه می تواند بطور مستقل با یک مقاله اصیل پژوهشی پراستناد، با شرایط اعلام شده در فراخوان در یکی از دو کمیته علوم بالینی و سلامت یا کمیته علوم پایه پزشکی شرکت نماید . بنابراین برای یک تحقیق خوب و ارزشمند در جشنواره جایگاه تعریف شده وجود خواهد داشت. دبیر هیات اجرایی جشنواره همچنین گفت: ثبت نام داوطلبین در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از شنبه ۱۳۹۸/۴/۱۵ آغاز می گردد و تا پایان وقت اداری روز ۱۳۹۸/۷/۳۰ ادامه خواهد یافت.فرایند ثبت نام با عضویت در سامانه جشنواره رازی و ارسال آثار بصورت الکترونیکی از آدرسrazi.research.ac.ir و یا razi.hbi.ir انجام میگردد. مراسم تجلیل از برگزیدگان در دی ماه سال جاری برگزار خواهد گردید.

ادامه مطلب
طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی اراک، سرکار خانم دکتر معصومه کلانتری به عنوان «مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه» منصوب شد

جلسه کار گروه گیاهان دارویی استان مرکزی

جلسه کار گروه گیاهان دارویی استان مرکزی در محل معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور معاونین و اعضای مرکز تحقیقات طب سنتی و مکمل دانشگاه در تاریخ ۱۳۹۸/۰۲/۰۹ به منظور بررسی مشکلات و راهکارهای این حوزه برگزار گردید.

ادامه مطلب
طی حکمی از سوی دکتر سید محمد جمالیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، « سرپرست مرکز رشد دانشگاه» منصوب شد.
انتصاب سرپرست مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، بر اساس این حکم دکتر مرتضی غریبی به عنوان سرپرست مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی اراک منصوب شد. در حکم صادره آمده است: پیرو پیشنهاد سرپرست محترم معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و با توجه به توانمندی و تجارب ارزنده جناب عالی در زمینه فناوری، به موجب این ابلاغ شما استاد گرامی را به سمت "سرپرست مرکز رشد دانشگاه"، منصوب می نمایم؛ امید است با اتکال به ایزد منان، هماهنگی با معاونت تحقیقات و فناوری، بهره گیری از ظرفیت های موجود و رعایت دستورالعمل های مربوطه در راستای نیل به اهداف ذیل، موفق و موید باشید. ۱-بستر سازی جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی ۲-ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان ۳-کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری ۴-ایجاد فضای لازم جهت گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط دانش مدار و فناور فعال ۵-بستر سازی جهت جذب دانش آموختگان دانشگاهی در زمینه های فناوری به منظور ایجاد فرصت های شغلی ۶-تولید و توسعه محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار گفتنی است دکتر مرتضی غریبی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک و متخصص طب اورژانس می باشد.