راهنمای اخلاق در انتشار آثار پژوهشی تصویب شد

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۵ کد : ۲۱۳۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۳
پیرو مصوبه‌ی مورخ ۱۳۸۷/۱۱/۸ مجلس شورای اسلامی مبنی بر رعایت کدهای اخلاقی در تحقیقات علوم پزشکی، راهنمای کشوری اخلاق در انتشار آثار پژوهشی علوم پزشکی به‌عنوان مقررات پژوهشی کشور تصویب شد و بر اساس مصوبه‌ی هیات محترم وزیران به شماره‌ی ۸۵۷۲۹/۴۴۳۵۰/۳۱ مورخ ۲۲/۴/۱۳۸۹ رعایت دستورالعمل مذکور توسط تمامی موسسات علمی و پژوهشی کشور، لازم‌الاجرا گردید. در حال حاضر راهنمای اخلاق در انتشار آثار پژوهشی پس از دو سال تلاش و کوشش مستمر کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی و بهره گیری از نظرات متخصصین و صاحبنظران کشور، به روز رسانی و نهایتا به توشیح وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی رسید. از این پس، مفاد این راهنما معیار عمل و رسیدگی به اختلافات و شکایات احتمالی در خصوص انتشار نتایج پژوهش های انجام شده می باشد. لذا ضروری است دانشگاه‌ها، دانشکده ها و کلیه موسسات علمی و پژوهشی کشور نسبت به اطلاع رسانی، برنامه ریزی و آموزش مناسب و نظارت بر اجرای این راهنما اقدامات شایسته را مبذول دارند.
راهنمای اخلاق در انتشار آثار پژوهشی تصویب شد

نظر شما :