کارگاه منطقه ای برنامه آشنایی با پزشک پژوهشگر

مکان : اراک سردشت دانشگاه علوم پزشکی، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) ساختمان معاونت تحقیقات و فناوری سالن امام جواد (ع)

تاریخ : از ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

تاریخ ثبت نام : از ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۹:۵۵ تا ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۹:۵۵

طول دوره : ۱۶ ساعت

ظرفیت کل : ۲۰

کارگاه به دلیل  پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا لغو و برگزاری آن به سال آینده موکول شد.

هدف از ایجاد دوره پزشک پژوهشگر، کمک به رشد حرفه ای پزشکان و دندانپزشکان نخبه کشور و کاستن از روند مهاجرت نخبگان به خارج از کشور است.

تا ضمن کسب مهارت های تخصصی و یا فوق تخصص/فلوشیپ در یک رشته بالینی، در یک زمینه خاص تحقیقاتی مربوط به رشته بالینی خود نیز آموزش دیده و به کسب مدرک PhD علاوه بر مدرک تخصص یا فوق تخصص/فلوشیپ نیز نائل آیند. امید آن است که دانش آموختگان این دوره با در دست گرفتن رهبری پژوهش، نوآوری، آموزش و توسعه روش های نوین پزشکی در دانشگاه ها و همچنین پل زدن بین علوم پایه و کاربردی گام های مهمی در جهت خودکفایی کشور، حل مشکلات سلامت، توسعه پایدار، گسترش مرزهای دانش و ارتقاء سطح کیفی دانشگاه ها بردارند.

گروه هدف:  دستیاران بالینی و دانشجویان دندانپزشکی و پزشکی