کارگاه جستجوی پیشرفته در بانک های اطلاعاتی بالینی Clinical Key - OVID - UPTODATE

مکان : خیابان علم الهدی- ستاد دانشگاه طبقه پنجم - سالن زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی

تاریخ : از ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۵ اسفند ۱۳۹۸

تاریخ ثبت نام : از ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۴۹ تا ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۵۹

طول دوره : ۱۲

ظرفیت کل : ۴۰

(کارگاه به دلیل  پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا لغو و برگزاری آن به سال آینده موکول شد.)

به اطلاع می رساند   کارگاه آموزشی " جستجوی پیشرفته و بازیابی منابع اطلاعاتی بالینی   (Clinical Key,  OVID,  UPTODATE) " با حضور استاد سرکار خانم دکتر سمیه نادی راوندی - هیات علمی محترم دانشگاه علوم پزشکی کاشان  (مدرس کارگاه)، روزهای  14 و 15 اسفند ماه 98 به شرح ذیل برگزار خواهد شد.

گروه هدف: اساتید بالینی ،  دانشجویان تحصیلات تکمیلی، دانشجویان  پزشکی  و کتابداران دانشگاه

محل برگزاری : خیابان علم الهدی- ستاد دانشگاه طبقه پنجم - سالن زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی

مهلت ثبت نام تا 12 اسفند ماه و ظرفیت کارگاه حداکثر 40 نفر است.

ساعت کارگاه:  8 صبح تا 12:30ظهر

ثبت نام از طریق سامانه  https://arakmu.ac.ir/workshop/fa/event