تقدیر و تشکر اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاه از عملکرد مدیریت منابع مالی و حسابداری

۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۳ کد : ۲۴۸۰۶ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در جلسه مورخه ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۰ در حضور اعضای محترم هیات رئیسه  دانشگاه  با اعطای لوح تقدیر از عملکرد مدیر منابع مالی و حسابداری دانشگاه تقدیر و تشکر کردند.

در متن این لوح آمده :

جناب آقای محسن جیریایی

مدیر محترم امور مالی دانشگاه

خداوند سبحان را شاکریم که به ما عنایت فرمود تا یک سال دیگر نیز همراه شما سرور گرامی در جهت رسیدن به اهداف بلند دانشگاه گام برداریم ، بی شک فعالیت های گسترده ای که در سال 1400 صورت گرفته و موجبات توفیقات ارزشمند و بالندگی دانشگاه گردیده،  در سایه همدلی و تلاش شبانه روزی شما بوده است. اینجانب ضمن قدردانی از زحمات مجدانه شما در حوزه خود، از حضور ، اهتمام و مساعی ارزشمنتان در جلسات هیات رئیسه دانشگاه تشکر نموده و سعادت، سلامت و بهروزی توام با خیر و برکت در سال جدید برایتان آرزومندم.

امیدوارم در سایه پروردگار و الطاف حضرت ولیعصر (عج) در تمامی مراحل زندگی موفق و پیروز باشید.

دکتر سید محمد جمالیان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان مرکزی