"کنسرسیوم گردشگری سلامت" زیرساخت قوی برای احیای پتانسیل های استان مرکزی

۰۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۸:۵۴ کد : ۱۲۷۹۹ اخبار اصلی
در جلسه کنسرسیوم گردشگری سلامت استان مرکزی روز چهارشنبه ۳۰مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی دکتر جلائی مدیر دفترروابط بین الملل دانشگاه از روند پیشرفت تشکیل این کنسرسیوم توضیحاتی ارائه دادند.
"کنسرسیوم گردشگری سلامت" زیرساخت قوی برای احیای پتانسیل های استان مرکزی

در ابتدای این جلسه دکتر آشتیانی معاون آموزشی دانشگاه با بیان اطلاعاتی از فعالیت های گردشگری سلامت در سطح دنیا و تاثیرات اقتصادی آن و اذعان این موضوع که استان مرکزی پتانسیل های مطلوبی برای حضور در این عرصه دارد تشکیل کنسرسیوم را فرصتی مغتنم برشمردند. در ادامه ی جلسه دکتر جلائی با بیان پایان فاز1 و آمادگی برای اجرای فاز دوم و اقدامات عملیاتی در موضوع گردشگری سلامت راهکارهایی را برای رشد و ارتقا این موضوع مطرح کردند که تشکیل کنسرسیوم با ایجاد وحدت رویه و رعایت نقش جایگاه دانشگاه می تواند جان تازه ای به این حوزه ببخشد. ایشان اضافه کردند شرایط کنونی فرصت خوبی برای تشکیل زیرساخت هاست و بیماری کرونا نباید بهانه ای برای مسکوت ماندن پروژه ها شود. در ادامه ی جلسه دکتر صادقی سده معاون درمان دانشگاه با بیان شرایط سخت مقابله با کرونا و هزینه های سنگین وارده به دانشگاه افزودند جایگاه استرتژیک فعلی استان در حوزه گردشگری سلامت جایگاهیست که نیازمند هم افزایی و تجمیع قوا دارد و با ملحق شدن پتانسیل های بیرونی در اینده به این تشکیلات اقدامات موثری می توند به وقوع بپیوندد. ایشان در ادامه افزودند گردشگری سلامت می تواند نقش خوبی در اقتصاد و تامین هزینه های مراکز دولتی و خصوصی داشته باشد. در پایان نیز نمایندگان مراکز درمانی نظرات خود را بیان کردند و بررسی اقدامات عملی به جلسات بعدی موکول شد.

کلید واژه ها: کنسرسیوم گردشگری سلامت استان مرکزی