مصرف ویتامین D خطر مرگ بر اثر کرونا را کاهش می دهد

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۵ کد : ۱۳۷۹۷ اخبار اصلی
محققان دانشگاه بوستون اعلام کردند مصرف ویتامین D، خطر مرگ برای مبتلایان به کووید۱۹ را ۵۲ درصد کاهش می‌دهد.
مصرف ویتامین D خطر مرگ بر اثر کرونا را کاهش می دهد

بر اساس یک پژوهش جدید که به تازگی به انجام رسیده است، ویتامین دی نقشی حیاتی در تقویت سیستم ایمنی بدن بازی می‌کند و ممکن است با التهابات مبارزه کند.

در پی این تحقیقات، افرادی که مقدار کافی از ویتامین دی دریافت نمی‌کنند، دچار سپتیسمی (یا گَندخونی که نوعی التهاب است که سراسر بدن را فرا می‌گیرد و به دلیل عفونت پیش می‌آید) شده و حتی پس از ابتلا به کرونا، جان خود را از دست دهند. البته محققان یادآوری کردند مصرف مکمل های ویتامین D تنها با تجویز پزشک و بعد از انجام آزمایشات لازم بایستی صورت پذیرد.

کلید واژه ها: کرونا کووید19 ویتامین D