ارتقاء جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه امور بین الملل

۲۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۳ کد : ۱۳۹۲۳ اخبار اصلی
​​​​​​​مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک از ارتقای جایگاه استان مرکزی در این حوزه در آخرین رتبه بندی امور بین الملل در بین دانشگاه‌های کشور خبر داد.
ارتقاء جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه امور بین الملل

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهرام جلایی گفت: دومین جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک به دلیل جلوگیری از پراکندگی مجموعه امور بین الملل و ساماندهی همه اقدامات در یک کریدور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

دکتر جلایی ضمن اشاره به جایگاه بیستم در رتبه بندی امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک بین ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور، گفت: خوشبختانه با تلاش همه همکاران در آخرین تراز به رتبه هفدهم رسیده‌ایم که این مهم بسیار نویدبخش و حامل پیام های خوبی برای دانشگاه علوم پزشکی اراک می باشد.

مدیر دفتر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین خاطرنشان کرد: با مشاهده این موفقیت، اقدام به تاسیس کنسرسیوم عرصه سلامت و ارتقاء سطح ارتباطات بین معاونت ها و محیط خارج با تقویت سایت برون‌مرزی و بین المللی شد که نتایج قابل قبولی در آینده خواهد داشت.