سومین جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه برگزار گردید

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۱ کد : ۱۵۱۰۰ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
شورا تصمیمات لازم درخصوص مسائل جذب دانشجویان خارجی و گردشگری سلامت در استان را اتخاذ نمود.
سومین جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه برگزار گردید

سومین دوره شورای روابط بین الملل دانشگاه به ریاست دکتر سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار و تصمیمات اساسی درخصوص نحوه و شیوه نامه جذب دانشجویان خارجی برای ترم جاری گرفته شد.

دکتر جمالیان با تاکید بر افزایش سطح آموزش دانشجویان خارجی بعنوان سفیران علمی و فرهنگی کشور و استان مرکزی، خواستار همدلی و همکاری همه معاونین و مدیران دانشگاه با اداره امور بین الملل برای به ثمر رسیدن تلاش ها در سنوات آینده شدند.

در این جلسه درخصوص گردشگری سلامت استان نیز بحث و بررسی شد و مقرر شد فاز دوم طرح کنسرسیوم گردشگری سلامت با قدرت اجرا گردد.

دکتر جلایی ضمن تشریح اقدامات انجام شده در حوزه جذب دانشجو فراهم نمودن زیرساخت های لازم برای شکوفایی فعالیت های بین المللی دانشگاه ضروری برشمردند.

در این جلسه از کتاب دیباچه دانشگاه که به زبان انگلیسی و توسط مدیریت روابط بین الملل تالیف شده بود در حضور اعضای محترم شورا رونمایی شد.

کلید واژه ها: شورای روابط بین الملل مدیریت روابط بین الملل