برگزاری کمیته بررسی صلاحیت و جذب دانشجویان خارجی

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۰:۵۱ کد : ۱۵۲۱۶ اخبار اصلی
دانشگاه علوم پزشکی اراک با جذب تعداد قابل توجه از دانشجوان خارجی گام بلندی در بین المللی سازی آموزش برداشته است.
برگزاری کمیته بررسی صلاحیت و جذب دانشجویان خارجی

کمیته بررسی صلاحیت و جذب دانشجویان خارجی با شرکت اعضای ثابت و متغییر مانند معاون محترم آموزش، مدیر امور بین الملل دانشگاه و ریاست دانشکده های پزشکی و دندانپزشکی و کارشناسان اداره آموزش و بین الملل برگزار شد.

در این جلسه دکتر آشتیانی معاون محترم اموزش مسئولیت این کمیته را بسیار خطیر دانست و خواستار جذب دانشجویان با کیفیت و در تراز یک دانشگاه بین المللی شد. سپس آقای دکترجلایی ضمن تشریح فرآیند دریافت تقاضای افراد و دریافت اطلاعات تحصیلی و اقامتی افراد گفت تلاش ما این است که بهترین گزینه ها را از بین تقاضاهای واصله برای مصاحبه نهایی انتخاب کنیم.

در ادامه روی تک تک پرونده ها بحث و بررسی شد و  افراد دارای شرایط لازم جهت انجام مصاحبه تحصیلی و تکمیل فرایند جذب براساس آیین نامه جذب دانشجویان خارجی انتخاب شدند.

کلید واژه ها: جذب دانشجویان کمیته جذب