وبسایت جدید کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر راه اندازی شد

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۳۷ کد : ۱۵۵۱۵ اخبار اصلی
وبسایت جدید کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر راه اندازی شد

با رونمایی از وب سایت کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر جمهوری اسلامی ایران امکان دسترسی به اطلاعات جامع در حوزه بیماری های غیرواگیر فراهم شد.

در حال حاضر بیماری های غیر واگیر علل اصلی مرگ و میر و ناتوانی در جهان هستند. کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر جمهوری اسلامی ایران در راستای پیشگیری و کنترل هر چه بیشتر این بیماری ها و عوامل خطر مرتبط با آنها، تلاش میکند فعالیت های موجود در این زمینه را به نحو مقتضی جهت دهد.

به گزارش وبدا، برخی از امکانات اختصاصی این وب سایت شامل معرفی کارگروه های کمیته و بارگذاری گزارشات، اطلاع رسانی آخرین اخبار حوزه بیماریهای غیرواگیر، معرفی اهداف و اعضای کمیته و دبیرخانه، دسترسی آزاد به سند ملی و انتشارات مختلف کمیته، بارگذاری مطالب آموزشی برای عموم در راستای ارتقای سلامت جامعه، افزایش تعامل با دانشگاه ها و اختصاص بخشی ویژه برای گزارش های کمیته های دانشگاهی می باشد.

همچنین بخشی از این وبسایت به اقدامات ملی در خصوص بیماری های غیرواگیر و کووید-19 اختصاص یافته است.

کلید واژه ها: وب سایت کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر