با تلاش مدیریت امور بین الملل دانشگاه انجام شد

با برگزاری اولین جلسه مصاحبه، پذیرش دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز شد

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۱ کد : ۱۵۵۲۲ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
با برگزاری جلسه مجازی مصاحبه با متقاضیان خارجی تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اراک گروه اول این دانشجویان مورد بررسی قرار گرفتند.

با بستر سازی و فراهم نمودن زیرساخت های مورد نیاز، مصاحبه ی مجازی اولین گروه از دانشجویان خارجی متقاضی تحصیل در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک، باحضور اعضای هیات علمی دانشکده و طرح سوالات مختلف در محورهای چندگانه جهت بررسی صلاحیت آنان برگزار شد.

گفتنی است برای پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه فرایند دو مرحله ای شامل بررسی صلاحیت علمی افراد با ارزیابی مدارک تحصیلی آنان در ابتدا و مصاحبه فردی از افراد منتخب در گام دوم درنظر گرفته شده است.

با به ثمر رسیدن تلاش های مدیریت امور بین الملل، دانشگاه علوم پزشکی اراک با پذیرش دانشجوی خارجی، گام بزرگی را در فرآیند بین المللی شدن آموزش برمیدارد.

کلید واژه ها: دانشجوی بین الملل مدیریت امور بین الملل