مدیریت امور بین الملل دانشگاه

امروز بین المللی سازی به یکی از موضوعات اصلی در دانشگاه علوم پزشکی اراک تبدیل شده است

۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۹۹۷۰ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
دکتر سید محمد جمالیان در ششمین جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه گفت در دو سال اخیر رشد قابل توجه ای در بین المللی سازی فعالیت های دانشگاه اتفاق افتاده است.

دکتر سید محمد جمالیان در ششمین جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه گفت در دو سال اخیر رشد قابل توجه ای در بین المللی سازی فعالیت های دانشگاه اتفاق افتاده است موضوعاتی همچون جذب 27 دانشجوی خارجی، حضور رایزن فرهنگی کشورهای محتلف در دانشگاه، پیگیری انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه های خارجی ، حضور دانشگاه در لیست دانشگاه های مورد تایید چند کشور و ... نشان میدهد که آقای دکتر جلائی و تیم مدیریت امور بین الملل با تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر مسیر درستی را پیموده و حاصل آن امروز به نحوه شایسته قابل ارزیابی و باعث افتخار است. ایشان فرمودند امروز جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اراک در عرصه بین الملل قابل پذیرش است و از همه کسانی که در این راه تلاش کردند مانند معاونین محترم، مدیران و اعضای محترم هیات علمی کمال تشکر و امتنان را دارم.

کلید واژه ها: بین المللی سازی شورای روابط بین الملل دکتر سید محمد جمالیان