مدیریت امور بین الملل

برگزاری نشست صمیمانه هم افزایی با حوزه روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اراک

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۶ کد : ۲۳۷۹۵ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
نشست هم افزایی در برنامه های استراتژیک حوزه روابط بین الملل دو دانشگاه با دعوت دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.
برگزاری نشست صمیمانه هم افزایی با حوزه روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اراک

در این نشست دکتر امیر همتا مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن تشکر از میزبانی و برگزاری این نشست بیان داشتند؛ هم افزایی بین دانشگاه صنعتی اراک و علوم پزشکی می تواند زمینه های ارتقای هر دو دانشگاه در حوزه امور بین المل را پدید آورد.

دکتر گوهری رئیس اداره روابط عمومی و بین الملل دانشگاه صنعتی اراک نیز فرمودند آماده هستیم تا تجربیات دانشگاه صنعتی اراک در حوزه گرین متریک و سایر رتبه بندی های بین الملل را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار دهیم و در سایر زمینه ها هم از توان مشترک دو دانشگاه بهرمند شویم.

در پایان مقرر شد دوره های مشترکی جهت هم افزایی و انتقال دانش انباشته در این حوزه شکل گیرد تا بتوانیم شاهد ارتقای متوازن دانشگاه های استان در این حوزه باشیم.

کلید واژه ها: دانشکاه علوم پزشکی اراک امور بین الملل دانشگاه صنعتی اراک