وزیر بهداشت در دیدار سفیر ژاپن در ایران؛

فراز و نشیب های تحریم ها علیه ایران تاثیری در روابط ایران و ژاپن نداشت

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۳۸۰۰ اخبار اصلی
وزیر بهداشت در دیدار سفیر ژاپن در ایران با اشاره به فرا رسیدن دهه مبارک فجر و جشن انقلاب اسلامی گفت: روابط دوستانه تاریخی بین ایران و ژاپن وجود داشته و خاطرات خیلی خوبی از همکاری مردم، دانشگاه ها و سفارت ژاپن داریم که نکته بسیار مثبتی در روابط دو کشور است.
فراز و نشیب های تحریم ها علیه ایران تاثیری در روابط ایران و ژاپن نداشت

به گزارش وبدا، دکتر بهرام عین اللهی در دیدار کازو توشی آیکاوا، سفیر ژاپن در ایران خاطرنشان کرد: امروز دانشمندان و محققان ایرانی در دانشگاه های علوم پزشکی ایران از پیشرفت های ژاپن در محافل علمی سخن می گویند و این پیشرفت ها در حوزه های مختلف پزشکی، عنوان می شود.

وی ادامه داد: دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در حوزه های مختلف فعالیت دارند و بسیاری از نیازهای سلامت ایران را تامین می کنیم و در دانش پزشکی، پیشرفت های خوبی داشته ایم. خوشحالیم که ژاپن در دانش های بنیادی و جدید سلولی و علوم پایه، ژنتیک و بایوتکنولوژی پیشرفت های زیادی داشته و دانشمندان ما در این حوزه ها از ژاپن، به خوبی یاد می کنند چراکه ژاپن در این زمینه ها در دنیا، حرف های زیادی برای گفتن دارد.

کلید واژه ها: وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی سفیر ژاپن