خبر

اجلاس معاونین و مدیران بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی

اجلاس معاونین و مدیران بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های تابعه با حضور وزیر بهداشت برگزار شد.
۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۴ کد : ۲۸۱۳۸ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
این نشست با هدف توسعه عرصه تحقیقات و فناوری و شناساندن ظرفیت‌های این عرصه به کشور‌های مختلف جهان با همت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شده است.
اجلاس معاونین و مدیران بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی

در این نشست برخی مدیران بین الملل دیدگاه‌ها و عملکرد‌های خود را در این زمینه تشریح کردند.

*ایران در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی پیشتاز است
دکتر کمال خرازی در این اجلاس ، علم و فناوری را یکی از مولفه های قدرت اعلام کرد و گفت کشور های مختلف با تکیه بر این‌ مولفه تلاش می کنند منافع مالی زیادی را برای خودشان فراهم کنند .

کمال خرازی بی نیازی کشور در حوزه پزشکی و فناوری های هسته ای را تصمیم راهبردی در این زمینه دانست و گفت ، در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی خوشبختانه ایران یکی از کشور های پیشتاز است .

وی در زمینه توسعه فناوری هسته ای هم گفت : ایران باوجود تحریم ها توانست برتری خود را تثبیت کند.
وی با اشاره به اینکه استعداد های خدادادی برای توسعه علم و فناوری در کشور بالاست گفت : از نظر بودجه ای باید توجه ویژه ای به این مقوله شود.

دکتر خرازی افزود: شش دفتر در زمینه هموار سازی بستر علم و فناوری و شناساندن ظرفیت های ایران به کشور های مختلف فعال است.

وی افزود در کشور های مختلف نمایشگاه های متعددی برای آشنایی علم و فناوری برپا شده است.­

روابط دانشگاه ها ، جذب دانشجویان خارجی از جمله راه های توجه به علم و فناوری است و خوشبختانه در این زمینه هم دانشگاه های علوم پزشکی از جمله تهران‌ موفق بوده اند.