خبر

۱۴ دی ۱۴۰۱ | ۲۱:۵۹ کد : ۳۱۶۸۵ اخبار اصلی اخبار اسلایدی

اولین جلسه شورای روابط بین‌الملل قطب ۶ در سال جاری در اداره کل بین الملل وزارت بهداشت برگزار شد. این جلسه که با حضور دکتر نیکنام مدیرکل همکاری های بین الملل و مدیران بین الملل دانشگاه های قطب ۶ برگزار شد، راهکارهای توسعه مسائل بین الملل دانشگاه ها در حوزه های مختلف آموزشی، گردشگری سلامت، ارتباطات بین‌الملل بررسی شد. در این جلسه دکتر همتا مدیر بین‌الملل دانشگاه ضمن ارائه و تشریح دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه بین‌الملل حمایت ریاست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی اراک در رسیدن به اهداف و دستاوردهای بیان شده را بسیار راهگشا دانستند. در این جلسه دکتر همتا پیشنهاد چرخشی شدن دبیرخانه بین الملل قطب ۶ را مطرح و آمادگی حوزه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک در این زمینه را اعلام کردند. همچنین تعریف ساز و کار جهت کوتاه تر شدن فرآیند تایید مدرک MD متقاضیان تحصیل در مقطع دستیاری، تأسیس دفتر امور کنسولی مجزا در دانشگاه های علوم پزشکی از دیگر پیشنهادات مدیریت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه بود. دکتر امیرخانی معاون مدیرکل امور بین‌الملل وزارت بهداشت ضمن تشکر از حضور مدیران بین الملل دانشگاه‌ها و پیشنهادات ارایه شده، پیشرفت و رشد جذب و تربیت دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی اراک را بسیار چشمگیر و پیشرو برشمردند.

کلید واژه ها: دکتر امیر همتا امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک وزارت بهداشت مدیریت امور بین الملل