برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی بهداشت دست‌ در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۵ کد : ۳۴۱۶۸ اخبار اصلی
برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی بهداشت دست‌ در دانشگاه علوم پزشکی اراک

رعایت اصول بهداشت دست به عنوان مهمترین و کم هزینه ترین راه برای پیشگیری از انواع بیماری های مسری و کنترل عفونت های بیمارستانی است، به دلیل اهمیت این موضوع از طرف سازمان جهانی بهداشت، پنجم ماه می هر سال روز جهانی بهداشت دست نامگذاری شده است تا با هدف آگاهی عمومی و ترویج اصول جهانی بهداشت دست موجب ارتقاء بهداشت در میان عموم جوامع و کاهش نرخ عفونت های بیمارستانی شود. به همین مناسبت و همزمان با روز جهانی بهداشت دست‌ و به همت اداره پرستاری دانشگاه، مراسم بزرگداشت این مناسبت با حضور رییس دانشگاه، مسئولین مربوطه، مترون ها، کارشناسان بهداشت حرفه ای و محیط و همچنین رابطین کنترل عفونت در سالن آمفی تئاتر شهدای دانشجو دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

در این مراسم برخی از اساتید و اعضای هیئت علمی با محوریت شعار امسال سازمان جهانی بهداشت "با مشارکت همدیگر به اقدامات خود سرعت ببخشیم، رعایت بهداشت دست سبب نجات جان افراد می گردد" به ارائه مطالبی در این خصوص پرداختند. همچنین دکتر مهدی نوروزی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس انجمن ویروس شناسی ایران و دکتر بدیهی دکترای پزشکی مولکولی توضیحات لازم را در خصوص کنترل عفونت های بیمارستانی و بهداشت دست ارائه نمودند. در پایان این مراسم با گرامی داشتن یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت؛ از برگزیدگان بهداشت دست با اهدای لوح سپاس و هدایایی قدردانی شد.

سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲