جلسه ی آموزشی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۷ کد : ۳۵۵۸۰ اخبار اصلی
جلسه ی آموزشی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار

این جلسه با حضور رییس و کارشناس آموزش اداره پرستاری، مدیریت خدمات پرستاری و کارشناسان واحد آموزش و پیگیری بیمار مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه و همچنین بیمارستانهای خصوصی و تامین اجتماعی و با هدف:
توانمندسازی پرستاران در حیطه آموزش و پیگیری بیمار
اجرایی نمودن دستورالعمل واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در تمام بیمارستانها
آموزش اثربخش بیماران برگزار شد.

صدیقه خلیلی رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید برآموزش به بیماران بعنوان یکی از شاخص های کیفیت پذیرفته شده درمانی بیان کردند: بیماران حق دارند در مورد حفظ و ارتقاء سطح سلامت و پیشگیری از بیماری ها آموزش های مناسب و کافی دریافت نمایند تا به توانمندی در خود مدیریتی بیماری های مزمن و صعب العلاج دست یابند.
وی در ادامه افزود: آموزش داده شده به بیماران باید اثربخش بوده و سبب دستیابی آنها به بالاترین سطح سلامتی ممکن و استقلال در خود مراقبتی شود.

در خاتمه پس از ارائه مطالب و بحث و تبادل نظر به سوالات حاضران در خصوص مطالب مطرح شده پاسخ داده شد.

کلید واژه ها: پرستار پیگیر پرستار آموزش و پیگیری بیمار