برگزاری اولین کمیته دانشگاهی کنترل عفونت در سال ۱۴۰۲

۲۵ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۳ کد : ۳۶۰۱۷ اخبار اصلی
برگزاری اولین کمیته دانشگاهی کنترل عفونت در سال ۱۴۰۲

اولین کمیته دانشگاهی کنترل عفونت در سال ۱۴۰۲ در راستای اجرای برنامه کنترل عفونت و نرخ عفونت در سطح بیمارستان‌های تحت پوشش در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
به گزارش وب دا مرکزی، این جلسه با موضوع کنترل عفونت بیمارستان‌های دانشگاهی با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، خلیلی رئیس اداره پرستاری، برخی از مسئولین و تعدادی از اعضای هیئت علمی برگزار شد.
دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه به بیان اهمیت موضوع کنترل عفونت‌های بیمارستانی پرداخت و عوامل دخیل در افزایش عفونت را مطرح کرد.
در ادامه جلسه گزارشی از سه ماهه اول واحد کنترل عفونت اداره پرستاری دانشگاه ارائه و بحث و تبادل نظر در خصوص پیشگیری و درمان بیماری‌های فصلی مرتبط با حوزه کنترل عفونت، ارائه شد.
اعلام گزارش از آمادگی مراکز درمانی در دوره کرونا و در دسترس بودن و آمادگی کادر درمان در زمان شیوع این بیماری از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
در پایان دکتر زرین فر متخصص بیماری های عفونی توجه به بحث بیماریابی را ضروری و اعمال نقش مناسب را لازمه مداخلات بهتر در این زمینه بشمار آورد.

کلید واژه ها: کنترل عفونت کمیته دانشگاهی پرستاری 0 اداره پرستاری