کارگاه ارزیابی ایمنی بیمار با هدف استقرار دستورالعمل جامع راهنمای ارزیابی ایمنی بیمار در بیمارستانهای سراسر کشور

۲۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۵ کد : ۳۶۰۳۳ اخبار اصلی

این کارگاه آموزشی با حمایت سازمان جهانی بهداشت (دفتر منطقه‎ای مدیترانه شرقی و دفتر کشوری مستقر در ایران) و با حضور اساتید بین‌المللی برگزار شده و هدف آن تربیت ارزیاب "دستورالعمل بیمارستان دوستدار ایمنی بیمار"  در سطح دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بوده است. دو روز اول دوره به صورت تئوری در محل مؤسسه ملی تحقیقات سلامت برای کارشناسان معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی و روز سوم به شکل تمرین ارزیابی در بیمارستان‌های دکتر علی شریعتی و مرکز قلب بود. در این کارگاه از کتاب راهنمای ارزیابی بیمارستان دوستدار ایمنی بیمار – ویرایش سوم که توسط همکاران موسسه ملی تحقیقات سلامت و ورازت بهداشت ترجمه گردیده- رونمایی شد.

کلید واژه ها: ایمنی بیمار 0