بررسی و پایش روند ثبت اطلاعات در سامانه کارآمد و احصای درآمد بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان

۱۸ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۸۳۵۶ اخبار اصلی

در بازدید صورت گرفته توسط صدیقه خلیلی رئیس اداره پرستاری، کارشناس تعرفه گذاری اداره پرستاری، رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه، کارشناسان مالی دانشگاه، نماینده واحد فن آوری اطلاعات دانشگاه و جمعی از مدعوین وضعیت ثبت اطلاعات در سامانه کارآمد مورد بررسی قرار گرفت، همچنین با تشکیل جلسه ای با حضور تیم مدیریتی بیمارستان به جمع بندی موارد مهم و مورد توجه پرداختند و تصمیمات اصلاحی گرفته شد.

صدیقه خلیلی گفت که سامانه کارآمد در واقع سامانه بازتوزیع منابع خدمات پزشکان و پرستاران است و پرداخت کارانه از طریق این سامانه انجام خواهد شد.

وی نحوه ورود داده در سامانه کارآمد را بررسی و جهت رفع موانع و مشکلات راهکارها و پیشنهاداتی را ارائه داد.

کلید واژه ها: بازدید مدیریتی بازدید اداره پرستاری دلیجان بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان