اعطای اعتبارنامه اعضای جدید هیات مدیره نظام پرستاری اراک و شهرستان های تابعه توسط دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۳۸۸۲۱ اخبار اصلی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

موتور محرکه این نظام و بهداشت و درمان کشور، پرستاران هستند

دکتر امانی در نشست با اعضای جدید هیات مدیره نظام پرستاری گفت: بدون حضور پرستاران، نظام سلامت یک کشتی به گل نشسته است؛ چراکه موتور محرکه نظام بهداشت و درمان کشور، پرستاران هستند. به گزارش وب دا مرکزی؛ وی ضمن تقدیر از زحمات هیئت اجرایی در برگزاری انتخابات نظام پرستاری سالم در استان مرکزی، بیان کرد: داشتن یک نظام صنفی مستقل، برای خیلی از تشکل ها یک حق قانونی است؛ چراکه در خیلی از موارد، قوانین در حال تغییر است؛ لذا لازم به وجود سازمانی است که از حق و حقوق آنها دفاع کند. وی افزود: نظام پرستاری یکی از نظام هایی است که با توجه به جمعیت بالای تحت پوشش و نوع کار از اهمیت بالایی برخوردار است و به اعتقاد بنده پرستاران با توجه به خدماتی که ارائه می دهند؛ در برابر مقادیر مالی که به آنها پرداخت می شود، قابل مقایسه نیست و اختلاف آشکاری دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در استان مرکزی همیشه سعی کرده ایم چه در کلام و چه در عمل قدردان زحمات پرستاران باشیم و به موجب این امر، اداره پرستاری را زیر نظر ریاست دانشگاه قرار داده ایم تا مستقیما و سریعتر به مشکلات این حوزه رسیدگی کنیم. وی ضمن تاکید بر اتحاد و انسجام در کل نظام سلامت، ادامه داد: باید کل نیروهای نظام سلامت برای داشتن حق و حقوق مشترک تلاش کنند و در عین حال که نظام پرستاری باید استقلال خود را حفظ کند؛ در خیلی از موارد باید با کل مسئولین در حوزه سلامت، مشارکت و هم افزایی داشته باشد. دکتر امانی خاطرنشان کرد: هیچگاه جدایی بین نظام پرستاری و دانشگاه وجود نداشته و نخواهد داشت و معتقدیم بدون حضور پرستاران، نظام سلامت یک کشتی به گل نشسته است و موتور محرکه این نظام و بهداشت و درمان کشور، پرستاران هستند. وی ضمن اشاره به حرکت رو به جلو وزارت بهداشت در دولت سیزدهم گفت: در این دولت بعد از مدت ها و برای اولین بار، فرمان مقام معظم رهبری در خصوص تعرفه گذاری پرستاری در حال انجام است و در تلاش هستیم سامانه کارآمد را نیز با کمترین مشکل اجرا کنیم و امیدواریم تا اوایل هفته آینده این مورد، به سرانجام برسد؛ چراکه از نظر تامین درآمد مشکلی وجود ندارد و در تلاشیم که بتوانیم در این امر الگو و نمونه باشیم. گفتنی است در پایان اعتبارنامه اعضای جدید هیات مدیره نظام پرستاری اراک و شهرستان های تابعه اعطا شد.

کلید واژه ها: گواهی اعتبار نظام پرستاری هیات مدیره نظام پرستاری