کلاس آموزشی پرفشاری خون با همت اداره پرستاری دانشگاه برگزار شد.

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۹ کد : ۴۰۱۲۲ اخبار اصلی
کلاس آموزشی پرفشاری خون با همت اداره پرستاری دانشگاه برگزار شد.

آموزش مطالبی از جمله تعریف و تاثیرات بر روی سلامتی، طبقه بندی و انواع پرفشاری خون، علائم و نشانه ها، نحوه صحیح ارزیابی،عوارض و تاثیرات، انواع درمان ها و ...برای پرستاران شاغل در مراکز آموزشی درمانی تابعه برگزار شد.

فشار خون بالا در طولانی مدت می تواند به دیواره های رگ آسیب بزند و سبب بروز آرتریواسکلروزیس شود، که انعطاف رگ های خونی را کاهش می دهد و موجب افزایش بیشتر فشار خون می شود. در انتها می تواند منجر به بروز نارسایی قلبی، بیماری قلبی-عروقی، سکته مغزی و ... شود.

اولین نوع درمان پرفشاری خون همان تغییرات پیشگیرانه ی روش زندگی است و شامل تغییر رژیم غذایی (نظیر یک رژیم غذایی کم نمک)، ورزش و کاهش وزن است. تمام این تغییرات به‌طور قابل توجهی در کاهش فشار خون افراد مبتلا به پرفشاری خون مؤثر می باشد.

کلید واژه ها: فشار خون بالا غربالگری دیابت و فشار خون بالا کلاس آموزشی برگزاری کلاس آموزشی پرستاران