جلسه هم اندیشی با مدیران خدمات پرستاری تمامی بیمارستانهای تابع دانشگاه

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۲۰۷۲ اخبار اصلی
جلسه هم اندیشی با مدیران خدمات پرستاری تمامی بیمارستانهای تابع دانشگاه

️با توجه به پیش رو بودن نوروز و فرا رسیدن تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ و به منظور آمادگی حداکثری در این ایام و سایر مسائل جاری حوزه پرستاری جلسه هم اندیشی با حضور صدیقه خلیلی رئیس اداره پرستاری و کارشناسان آن اداره با مدیر خدمات پرستاری تمامی مراکز تحت پوشش تشکیل شد.

صدیقه خلیلی در این جلسه به اهمیت مشارکت و نظارت بر حضور حداکثری و پر رنگ کادر درمان در انتخابات تاکید کردند.

سپس پیرامون مسائل حوزه پرستاری، جمع بندی پایانی سال ۱۴۰۲، مدیریت بحران در ایام تعطیلات، تعرفه گذاری پرستاری و دستورالعمل نوروز ۱۴۰۳ بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

کارشناسان اداره پرستاری با توجه به بازدیدهای انجام شده در طی سال به بررسی نقاط قوت و ضعف مراکز پرداختند و جهت افزایش کیفیت خدمات نظرات اصلاحی در حوزه خود را بیان کردند.

سپس هر یک از مدیران خدمات پرستاری مراکز نیز نظرات و مسائل حوزه خود را بیان کردند.

کلید واژه ها: مدیر خدمات پرستاری جلسه هم اندیشی