برگزاری دومین کمیته دانشگاهی بررسی مرگ کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۷ کد : ۴۲۰۷۳ اخبار اصلی
برگزاری دومین کمیته دانشگاهی بررسی مرگ کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه

دومین کمیته دانشگاهی بررسی مرگ کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه با حضور مدیر درمان، رئیس اداره پرستاری، کارشناس کودکان و نوزادان اداره پرستاری، مدیر گروه کودکان، فوق تخصص ریه کودکان، فوق تخصص قلب کودکان و سایر اعضا برگزار شد.

در این جلسه دکتر ایزد پناه مدیر درمان به اهمیت و لزوم آموزش و اطلاع رسانی به خانواده ها و تاثیر آن در پیشگیری از بروز مرگ های کودکان اشاره کرد و گفت مجموعه ای از تلاش ها جهت بهبود کیفیت خدمات در بین گروه های درمانی و بهداشتی مورد نیاز هستند.

خلیلی رئیس اداره پرستاری نیز در این باره گفت یکی از مهمترین شاخص های سلامت کشوری و بین المللی بحث مرگ و میر کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه است و یکی از رسالت های دانشگاه بررسی سلامت و علل مرگ کودکان و انجام مداخلات موثر در سطح دانشگاه جهت کاهش مرگ کودکان و پیشگیری از مرگ های مشابه است.

همچنین در این جلسه گزارشی از وضعیت دانشگاه توسط مرادی کارشناس کودکان و نوزادان در خصوص فوت کودکان ارائه شد و سناریو فوت کودکان در بیمارستان های دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این خصوص گرفته شد.

کلید واژه ها: کودکان و نوزادان