برگزاری کلاس آموزشی مهارت‌های ارتباطی برای پرستاران توسط اداره پرستاری دانشگاه

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۰ کد : ۴۲۷۲۵ اخبار اصلی
برگزاری کلاس آموزشی مهارت‌های ارتباطی برای پرستاران توسط اداره پرستاری دانشگاه

در این کلاس آموزشی مطالبی در خصوص مهارتهای ارتباطی پرستاران توسط دکتر سهیلا شمسی خانی رئیس دانشکده پرستاری شازند و عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک بیان شد.

در رابطه با نحوه برقراری ارتباط موثر، عوامل و موانع تاثیرگذار بر برقراری ارتباط و ... آموزش داده شد.

در بین گروههای بهداشتی پرستاران ارتباط مستقیم و طولانی با مددجو دارند، در علم پرستاری برقراری ارتباط بین پرستار و بیمار هسته اساسی را تشکیل می دهد. این ارتباط از نوع حرفه ای بوده و بر اساس اعتماد و احترام متقابل بیان شده است. به منظور برقراری رابطه جهت کمک به بیمار، پرستار باید با مهارتهای ارتباطی که بدون آن ایجاد ارتباط غیر ممکن خواهد بود، آشنا باشد و چون بیماران در گروههای مختلفی از نظر اعتقادی ، اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی دارند در نتیجه باید زبان مشترک و قابل تفهیم برای هر دو گروه ارائه دهنده خدمات (پرستار) و گیرنده خدمات ( بیمار) موجود باشد تا این ارتباط هر چه سریع تر انجام شود و بتوان در مدت کوتاهی به بالاترین نتیجه قابل انتظار که همان ارائه مراقبت استاندارد و رضایتمندی هردو گروه باشد، دست یافت.

کلید واژه ها: اداره پرستاری کلاس آموزشی برگزاری کلاس آموزشی پرستاران مهارتهای ارتباطی پرستاران