اولین همایش منطقه‌ای آموزش به بیمار و پیگیری پس از ترخیص با حضور کارشناسان آموزش به بیمار مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک در البرز برگزار شد

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۰ کد : ۴۴۱۷۸ اخبار اصلی

اولین همایش منطقه‌ای آموزش به بیمار و پیگیری پس از ترخیص با حضور بیش از 300 نفر از جمله نمایندگان دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری معاونت پرستاری، مدیران یا کارشناسان آموزش به بیمار منطقه 6 آمایشی (البرز، اراک، قم، ساوه، قزوین، زنجان) و روسای بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی البرز در این دانشگاه برگزار شد.

هدف از برگزاری این همایش، به اشتراک گذاری تجارب کارشناسان شاغل در واحد آموزش به بیمار و پیگیری پس از ترخیص بود. در این همایش، عناوین مرتبط با این حوزه در قالب سخنرانی، پوستر، جلوه‌های متحرک، اپلیکیشن و ویدیو ارائه شد.

همچنین، گزارش عملکرد واحدهای آموزش به بیمار و پیگیری پس از ترخیص در منطقه 6 به تفکیک هر منطقه توسط نمایندگان دفتر ارتقای سلامت معاونت پرستاری ارائه و انتظارات معاونت از مدیران دانشگاه‌های مربوطه و واحدهای یاد شده بیان شد.

به گزارش روابط عمومی اداره پرستاری، داودآبادی کارشناس آموزش اداره پرستاری مقاله ی را با عنوان" عوامل تاثیرگذار بر میزان مشارکت بیماران در خودمراقبتی پس از ترخیص" در این همایش ارائه داد.

کلید واژه ها: پرستاری آموزش آموزش بیمار آموزش بیمار پیگیری آموزش بیمار پیگیری ترخیص بیمار پیگیری بیمار پیگیری ترخیص واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار همایش آموزش به بیمار و پیگیری پس از ترخیص