نشست هم اندیشی سرپرست اداره پرستاری دانشگاه با مدیران خدمات پرستاری و کارشناسان کودکان و نوزادان مراکز درمانی

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۶ کد : ۴۴۱۸۵ اخبار اصلی

️به گزارش روابط عمومی اداره پرستاری نشست هم اندیشی سرپرست اداره پرستاری و کارشناس کودکان و نوزادان با مدیران خدمات پرستاری و کارشناسان کودکان و نوزادان مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه با محوریت برنامه های ابلاغی نوزادان و کودکان وزارت بهداشت در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

️ در این جلسه پیرامون دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع در حیطه برنامه های کودکان و نوزادان و لزوم نظارت بر حسن اجرای آن ها، شرح وظایف کارشناسان، انتظارات از مراکز درمانی و چالش های موجود از جمله اعزام، برنامه های آموزشی مرتبط، پروژه های اجرایی بر اساس برنامه EPIQ و گام های ده گانه و ... بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات لازم در راستای ارتقای کیفیت و کمیت خدمات رسانی به کودکان و نوزادان گرفته شد.

کلید واژه ها: نوزادان کودکان نوزادان کودکان برنامه پرستاری ابلاغی درمانی