طرح ترمیم حقوق پزشکان طرحی، ابلاغ شده و به محض تصویب در هیات امنا پرداخت خواهد شد

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ کد : ۳۴۶۶۰ اخبار اصلی
مدیر منابع مالی و حسابداری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بخشنامه ای در خصوص ترمیم حقوق پزشکان طرحی ابلاغ شده و منتظر تصویب در هیات امنا و شورای حقوق و دستمزد کشور هستیم.
به گزارش وب دا مرکزی، محسن جیریایی بیان کرد: بر این اساس به پزشکان مناطق محروم مبلغ ۵ میلیون تومان و سایر پزشکان در ستاد و مراکز درمانی شهرستان ها مبالغ ۵ و ۴.۵ میلیون تومان تعلق خواهد گرفت.
وی افزود: این طرح در اولین جلسه هیات امنا، تصویب و مبالغ از محل درآمدهای اختصاصی پرداخت خواهد شد.
وی تاکید کرد: تعداد نفرات مشمول این طرح توسط حوزه های منابع انسانی و مالی دانشگاه مشخص شده و حدود ۱۲۰ پزشک طرحی تعیین شده اند که بعد از تصویب هیات امنا و ابلاغ توسط وزارت بهداشت از تاریخ ابلاغ این مبالغ را پرداخت خواهیم نمود.

کلید واژه ها: ترمیم حقوق پزشکان طرحی مناطق محروم هیات امنا