تبریک سال تحصیلی جدید

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۲ کد : ۳۸۳۰۵ اخبار اسلایدی

در آستانه بهار دانش و خردورزی و در قدوم مهر، آغار سال تحصیلی جدید و شروع دلنشین فعالیت های آموزشی وپژوهشی را به جامعه دانشگاهی به خصوص دانشجویان گرامی ورودی جدید که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج عالی علمی توأم با سلامتی، موفقیت،بهروزی و سعادت شما را خواهانیم. ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت و شروعی برای جوشش خالقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخالقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران است.

امیدوارم دانشجویان در طول سال تحصیلی با استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه و با برنامه ریزی مناسب ، توان علمی خود را ارتقا و به مهارت های حرفه ای لازم دست پیدا نمایند و برای رسیدن به قله های پیشرفت و ترقی و نقش آفرینی اهتمام ورزند.

امید است توفیق قرین ما گردد و بتوانیم با بهره‌‌مندی از همه‌ی توان و با تلاشی مضاعف و خالصانه، به رشد علمی سازنده و متوازن در همه عرصه ها دست یابیم.

کوروش رضایی

ریاست مجتمع آموش عالی سلامت محلات