پرداخت حقوق پرسنل تبصره ۳ با احکام جدید

۰۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۶ کد : ۱۳۵۰۴ اخبار اصلی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک از پرداخت حقوق پرسنل تبصره ۳ با احکام جدید در آذرماه خبر داد.
پرداخت حقوق پرسنل تبصره ۳ با احکام جدید

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعیدرضا سلطانی گفت: با تلاش زیاد همکاران واحد مهندسی مشاغل و کارگزینی های واحدهای تابعه، مقرر شد احکام جدید حقوق پرسنل تبصره ۳، از ماه جاری اجرایی شود.
وی افزود: این احکام در صورتجلسه انطباق پرسنل، در کمیته مهندسی مشاغل نهایی گردیده و حقوق ماه جاری بر اساس احکام جدید پرداخت خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: اعمال مدرک تحصیلی و تغییر عنوان شغلی همکاران تبصره ۳، مشابه کارکنان پیمانی بوده و بر اساس آیین نامه مهندسی و ارزیابی مشاغل و پس از تایید کمیته مربوطه و سایر قوانین و مقررات مربوطه انجام می پذیرد.
دکتر سلطانی در پایان از زحمات وهب حبیب پور مدیر توسعه و تحول اداری و سایر همکاران این مدیریت بویژه همکاران واحد مهندسی مشاغل و کارگزین های واحدهای تابعه تقدیر و تشکر نمود.