آغاز ثبت نام آزمون توجیهی بدو خدمت کارکنان جدید الاستخدام علوم پزشکی

۰۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۰ کد : ۲۴۱۷۳ اخبار اصلی
مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ثبت نام و انتشار دفترچه راهنمای آزمون توجیهی بدو خدمت کارکنان جدید الاستخدام دانشگاه علوم پزشکی در سال ۱۴۰۰ آغاز شده است.
آغاز ثبت نام آزمون توجیهی بدو خدمت کارکنان جدید الاستخدام علوم پزشکی

به گزارش وب دا مرکزی، وهب حبیب پور بیان کرد: آزمون جامع توجیهی بدو خدمت در روز پنجشنبه مورخ 19/12/1400 بصورت حضوری و هماهنگ در سراسر کشور جهت کارکنان جدید الاستخدام برگزار می گردد.

وی افزود: تنها افرادی مجاز به شرکت در این آزمون می باشند که تمامی مباحث مربوط به دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت را در سامانه آموزش و توانمندسازی کشور با موفقیت به پایان رسانده باشند.

وی تاکید کرد: پیش از این اسامی این افراد به واحدهای مربوطه اعلام گردیده است.

حبیب پور در ادامه خاطرنشان کرد: لازم است داوطلبان گرامی جهت کسب اطلاع از شرایط، ضوابط و مدارک مربوط به آزمون فوق به سامانه سنجش پزشکی به نشانی  https://www.sanjeshp.ir  مراجعه نمایند.