انعقاد قرارداد و انجام پروژه بازنگری و بروزرسانی طرح جامع مدیریت پسماند شهر اراک

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۶ کد : ۱۹۲۶۸ اخبار اصلی

دانشکده بهداشت اراک در راستای ماموریت ویژه دانشگاه در خصوص آلاینده ها و کمک به حل مشکلات و معضلات استان به خصوص درحوزه محیط زیست موفق به انعقاد قرارداد بازنگری و بروزرسانی طرح جامع مدیریت پسماند شهر اراک با سازمان مدیریت پسماند شهر اراک شد. در این پروژه کلان، بررسی و تحلیل وضعیت موجود تولید و مدیریت پسماند (اعم از شهری، صنعتی و خطرناک، بیمارستانی و مراکز بهداشتی درمانی) شهر اراک انجام خواهد شد. همچنین راهکارها و شیوه های مدیریت جامع و بهینه (فنی مهندسی، اقتصادی و زیست محیطی) پسماند شامل کاهش تولید، تفکیک و بازیافت، ذخیره و نگهداری در محل تولید، جمع آوری، حمل و نقل و دفع پسماند نیز ارائه خواهد شد. نتایج این پروژه مبنای تصمیم گیری مسئولین شهری در حوزه مدیریت پسماند در سالیان آتی خواهد بود.

کلید واژه ها: دانشکده بهداشت محیط زیست پسماند اراک سازمان مدیریت پسماند پسماند خطرناک