چاپ کتاب مرجع فناوری های مقرون به صرفه تصفیه فاضلاب از سری کتابهای مرجع شیمی محیط زیست(انتشارات Springer)

۰۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۶ کد : ۳۶۲۹۶ اخبار اصلی

چاپ کتب مرجع مرتبط با رسالت آکادمیک "آلاینده های محیطی و صنعتی" یکی از اهداف مبتنی بر راهبرد فرادستی مرجعیت علمی در دانشگاه به شمار می رود که با مشارکت یکی از پژوهشگران دانشگاه در این برهه زمانی محقق شده است. در این قسمت از سری کتاب های مرجع شیمی محیط زیست، تلاش شده است به فرآیندهای مختلف تصفیه فاضلاب با در نظر قرار دادن جنبه های اقتصادی به شکل جامع پرداخته شود.

تصفیه فاضلاب از جنبه های بهداشتی ، حذف آلاینده های محیطی و پیشگیری از بیماری ها بسیار مورد توجه است. افزون بر این ، با توجه به روند روبه رشد جمعیت، تصفیه فاضلاب و استفاده از پساب حاصل از تصفیه می تواند کمک قابل ملاحظه ای به توسعه منابع آب جهت مصارف صنعتی و کشاورزی جهت جمعیت روبه رشد نماید.

کلید واژه ها: مرجعیت علمی کتب