مشارکت عضو هیئت علمی کارگروه مرجعیت علمی دانشگاه در نگارش کتاب

مشارکت عضو هیئت علمی کارگروه مرجعیت علمی دانشگاه در نگارش کتاب با موضوع امواج فراصوت به عنوان منبع انرژی پاک در یک همکاری بین المللی انتشارات‌: Taylor & Francis
۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۹ کد : ۳۹۸۸۹ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی دانشکده، در فصل هفتم این کتاب بر روی روش های تصفیه آب و فاضلاب بر مبنای کاربرد امواج فراصوت تمرکز شده است. در این فصل به تصفیه آلاینده های آلی با اثرات دراز مدت بهداشتی نظیر سرطانزایی با استفاده از ترکیب امواج فراصوت و اکسید کننده های متداولی نظیر ازن و پراکسید هیدروژن پرداخته شده است. تجزیه و حذف میکروپلاستیک های موجود در محیط های آبی با استفاده از امواج فراصوت نیز از جمله مطالب این قسمت از کتاب می باشد. همچنین به پیشرفت های اخیر در خصوص ساخت کاتالیست جهت فرآیندهای تصفیه پیشرفته آب و فاضلاب با تکیه بر دستاوردهای تیم نویسندگان نگارش کتاب اشاره شده است.
مشارکت عضو هیئت علمی کارگروه مرجعیت علمی دانشگاه در نگارش کتاب